Oxandrolon 10 mg TITAN - Oxa

Oxandrolon 10 mg TITAN - Oxa
Producător: Titan Healthcare
Cod produs: Oxandrolon-10-mg-TITAN-Oxa
Disponibilitate: 100
Preţ: 310,00 LEI
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Cutie cu 100 pastile de 10 mg, Oxandrolon , sub numele de brand Oxa, produs de Titan HealthCare.

Din moment ce Stanozolol produce si o crestere surprinzatoare in forta, se mai foloseste si in cicluri de masa. Multi incepatori au avut castiguri semnificative prin asocierea de 50mg Winstrol o data la 2 zile cu 100mg Primobolan la 2-3 zile sau 200-400mg Deca-Durabolin saptamanal. Winstrol este de asemenea folosit pentru a creste in locul injectat ceea ce il face potrivit in probleme cu grupe deficitare.

Substanta chimica activa: stanozolol
Denumiri comerciale: Winstrol, Stanozolol.

Stanazololul in sine este un derivat al dihidrotestosteronului (DHT), atat forma orala cat si cea injectabila sunt c17-alfa-alkylate asta bineinteles face ca forma injectabila sa fie moderata ca toxicitate pentru ficat si cea orala doar in doze mari. Forma injectabila este identica cu cea orala, din acest motiv forma injectabila a fost folosita adesea si ca orala. De ce ar face cineva 
asta? pentru ca toti steroizii c17-alfa-alkylati la trecerea prin ficat pentru deactivare cauzeaza o crestere a productiei de IGF1, de aceea 30mg de Dianabol oral zilnic (210mg saptamanal), este un mai bun constructor de masa si forta decat 400mg Testosteron enantat.

Stanozolol este puternic anabolic / moderat androgenic ce cauzeaza o crestere semnificata a sintezei proteice si a retinerii nitrogenului. Din moment ce nu se converteste in estrogen, retinerea de apa, ginecomastia, si depunerile specifice de grasimi, nu vor aparea. O dieta cu multe proteine 3-4g/kg/zilnic este necesara pentru a obtine cele mai bune rezultate. Este folosit ca un steroid pentru castiguri rapide de masa dar ideal pentru castiguri incete si continuii de masa foarte calitativa care este foarte bine retinuta dupa intreruperea curei. Multi care concureaza folosesc Winstrol in off-season cu testosteron pentru proprietatile lui anabolice.

Multi au folosit Winstrol (Stanozolol), ca un steroid pentru inainte de concurs, cand 50-100mg la 1-2 zile a fost asociat cu 75mg de Trembolon Acetat la 1-2 zile rezultatele au fost remarcabile. 
Multi au adaugat de asemenea Masteron, Boldenon, sau Testosteron Propionat cu adaugarea de Antiestrogeni pentru a controla aromatizarea si retinerea de apa.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Vand Steroizi | Steroizi de Vanzare | Danabol © 2020