Mix Products 10 ml - Genesis

Mix Products 10 ml - Genesis
Producător: Genesis
Cod produs: Mix-Products-10-ml-Genesis
Disponibilitate: 30
Preţ: 280,00 LEI
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

MAI MULTE INFORMATII
Trenbolon acetat este unul dintre cei mai puternici și considerați compuși anabolizanți eficienți care există astăzi și, de obicei, are ca rezultat câștiguri rapide de înaltă calitate a țesutului slab. Este foarte potrivit pentru acumularea rapidă a forței și a masei musculare, oferind de obicei utilizatorilor rezultate excepționale într-o perioadă relativ scurtă de timp. Efectul anabolic al acestui medicament este adesea comparat cu agenții populari cum ar fi testosteronul, cu o diferență: trenbolona nu se transformă în estrogen. Nu există o retenție considerabilă a apei, astfel încât mușchiul câștigat în timpul utilizării trenbolonei va fi foarte dur și definit (oferind niveluri scăzute de grăsime).

Nandrolonul Decanoat este unul dintre cei mai des utilizate compuși anabolizanți. Popularitatea sa se datorează faptului că prezintă foarte multe proprietăți foarte favorabile. Din punct de vedere structural, Nandrolonul este foarte asemănător cu testosteronul, deși îi lipsește un atom de carbon la poziția 19 (de aici și altul 19-nortestosteron). Structura rezultată este un hormon care prezintă mai puține proprietăți androgenice decât testosteronul.

Compusul de testosteron este un injectabil pe bază de ulei care conține patru esteri de testosteron diferiți: propionat de testosteron (30 mg); testosteron fenilpropionat (60 mg); testosteron izocaproat (60 mg); și decanoat de testosteron (100 mg). Este un amestec inteligent "proiectat", conceput pentru a oferi o eliberare rapidă, dar extinsă, a testosteronului. Esterii propionați și fenilpropionat în acest produs sunt utilizați rapid, eliberându-se în circulație în primele patru zile. Restul esterilor este mult mai lent pentru eliberare, rămânând activ în organism timp de aproximativ două și trei săptămâni (respectiv).

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Vand Steroizi | Steroizi de Vanzare | Danabol © 2019